Wang Ung og Toppidrett inviterer til informasjonsmøte

Postet av Ullensaker Issportklubb den 8. Des 2019

Wang Ung og Toppidrett inviterer til informasjonsmøte onsdag 11 desember.

Artikkel fra Nettavisen 

Skolens egne sider finner du her: Wang Toppidrett og Wang Ung


0 Kommentar

Søndag 11/9, kl 12-15, Bruktmarked

Postet av Ullensaker Issportklubb den 6. Sep 2016

Bilderesultat for hockeygear


Vi treffes i det sosiale rommet i 2.etg, og her er det mulig for alle å ta med seg utstyr de ikke trenger lenger, men som fortsatt kan gjøre nytte for andre til en rimelig pris.


0 Kommentar

Idrettens dag

Postet av Ullensaker Issportklubb den 24. Mai 2016

Barnefestival og idrettens dag arrangeres i Storgata på Jessheim den 29 mai 2016 kl 1100 - 1600. Det er leketøysbutikken Ringo Kanutten i Jessheim storsenter som har ansvaret for Barnefestivalen og Ullensaker Idrettsråd (UIR) som koordinerer idrettens dag. Alle idrettslag i Ullensaker kommune bes om å stille med stand og fremvisning av idretten og muligheten som tilbys for barn og unge. Det har vært veldig vellykket tidligere og idrettslagene har merket stor interesse i ettertid. Det er mange barn og unge med foreldre/foresatte som er innom idrettslagene denne dagen. En unik mulighet for å vise frem våre sunne muligheter.


0 Kommentar

Iskjøring og tilsynsvakt

Postet av Ullensaker Issportklubb den 5. Feb 2016

Heldigvis er vi en klubb i vekst, og det kommer stadig inn nye barn som ønsker å være med på ulike is sporter. Dette medfører at vi forsøker å benytte så mye istid vi klarer, og dette øker også behovet for iskjørere og tilsynsvakter i hallen.

Kunne du tenke deg å bidra med iskjøring så ta kontakt så snart som mulig:

Håkon Brennum
leder@ullis.no
90 91 43 48


0 Kommentar

Bli med og tenn OL-ilden

Postet av Ullensaker Issportklubb den 12. Jan 2016

FAKKELMARKERING 5.FEBRUAR 2016, ULLENSAKER IDRETTSPARK

Under fakkelstafetten for OL på Lillehammer 1994 var ilden også på Jessheim – nå kommer den tilbake… Det skal nemlig arrangeres Ungdoms-OL på Lillehammer 12.-21. februar! Dette feires med en innholdsrik fakkelmarkering fredag 5. februar i flotte Ullensaker Idrettspark.

Vi byr på åpningsshow, prøv ut «morgendagens idrettsaktiviteter» og få med deg fakkelstafetten og tenning av OL-ilden. Kvelden avsluttes med minikonsert og signering med Morgan Sulele. Arrangementet er åpent for alle, men selve aktivitetene er for ungdom mellom 15 til 20 år.

Vi håper å samle innbyggerne i Akershus til en skikkelig folkefest på Jessheim denne kvelden. Bli med å skriv Olympisk historie!

TID: Fredag 5. februar, kl. 18.00-22.00

STED: Ullensaker idrettspark

Program

Åpningsshow kl. 18 med underholdning fra scenen utenfor Jessheim is- og flerbrukshall Konferansier Pål Gordon Nilsen leder oss igjennom arrangementet.

Prøv «Morgendagens idrettsaktiviteter»
Vi fyller hallen og uteområdet i idrettsparken med det vi tror kan være noe av «Morgendagens idrettsaktivitet», og du som er mellom 15 og 20 år får prøve ut disse! Kle deg for aktivitet inne og ute.

Kiosksalg fra «Morgendagens idrettskiosk»
Elevene ved idrettsfag på Hvam vgs. har tatt utfordringen og laget en enkel kioskmeny som vi mener kan være «Morgendagens idrettskiosk».

Offisiell fakkelmarkering med fakkelstafett og tenning av OL-ilden
ved fylkesvinneren av Årets ildsjel i Akershus.

Minikonsert med Morgan Sulele
Morgan Sulele, som egentlig heter Magnus Clausen, kommer fra Bærum og har tidligere bemerket seg med samarbeid med bl.a. Staysman og Lazz, Robin og Bugge, Katastrofe og Innertier. Med den tilbakelente sololåten "Bare min" lydla han sommeren for svært mange, og Morgan lover å skape liv og sommerstemning på Jessheim i februar!
0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline